lauantai 29. maaliskuuta 2014

Peltotyöt aloitettu


Ihana aamu oli. "Pomokin" oli vireessä, kun oli saanut nukkua vähän enemmän.  Se on ollut jotenkin uuvahtaneen oloinen tässä jo pitkään.


Päivällä oli myös kaunista. "Pomo" oikein riehaantui, otti oksasakset ja mentiin kasvimaalle. "Pomo" leikkeli marjapensaita. Se olisi pitänyt tehdä aiemmin ja vähän ehkä eri systeemillä. "Pomon" tyyli vaihteli pensaasta toiseen . Yhden, sen josta eniten tulee marjoja, se pani lähes kokonaan matalaksi, yhdestä katkoi vain kuivat haarat. Muut sitten saivat jokainen erilaisen käsittelyn näiden kahden ääripään väliltä. Voipi olla, ettei meille tule paljon marjoja tänä vuonna.


Peltotiet olivat märkiä ja savisia, joten meidän tassut likaantui. Löydettiin lunta, jossa oli hyvä siivota tassuja. "Pomokin" hankasi kengänpohjiansa oikein urakalla. Taitaa olla ainoa lumiläikkä tässä lähialueilla. Kovin on nimittäin kesäistä. Aurinko koko ajan paistaa ja lämmintäkin on. Ensi viikoksi ovat luvanneet kylmempää, mutta ei me tulevaisuutta ajatella - paitsi tietenkin tätä iltalenkkiä, joka kohta tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti