keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kevät on niin roskaista aikaa

Aurinkoinen päivä taas tänään, mutta viileä tuuli. "Pomo" sanoi, että etenkin keskustassa oli hyytävän kylmää. Se kävi kampaajalla ja tuli ompelukone kainalossa kotiin. Oli käynyt hakemassa vanhan mutta vähän käytetyn koneen vesijuoksuystävältään. Saa nähdä, onko se nyt siihen tyytyväinen. Se on niin kranttu noiden koneiden suhteen. Niiden pitäisi toimia kuin ajatus ja kestää holtitonta käsittelyä.

Minulla on muut huolet.


Ihmiset nimittäin syytää kaikenlaista roskaa ympäriinsä ja minun on tietenkin korjattava ne pois.


 Ensin pitää kaivaa kyllin syvä kuoppa. Onneksi se on helppoa tässä pehmeässä lumessa.


Sitten asetetaan roska kuoppaan.


Seuraava vaihe on lumen kasaaminen roskan päälle.


Välillä pitää tampata lunta tiukemmaksi ja tarkastaa peittävyys.


 Huolellisella työllä roska saadaan kokonaan piiloon.


Viimeinen silaus vielä, jotta työhön voi olla tyytyväinen.

3 kommenttia:

  1. Nyt otat heti ja lähetät nämä kuvat kaupungin puhtaanapitolaitokselle ja esität laskun heille. Hyvästä työstä on saatava palkka. Ja palkan on oltava sen verran painava, että siitä jää jokunen gramma verokarhun kahmaisun jälkeen sullekin!

    VastaaPoista
  2. Nyt otat heti ja lähetät nämä kuvat kaupungin puhtaanapitolaitokselle ja esität laskun heille. Hyvästä työstä on saatava palkka. Ja palkan on oltava sen verran painava, että siitä jää jokunen gramma verokarhun kahmaisun jälkeen sullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä neuvo Párek. Täytyy sopia jotenkin niin, ettei "pomo" saa vihiä. Sillä tuntuu nimittäin noita rahanreikiä riittävän. Lupasi jo hankkia minulle leikkikaverin, mutta rahat ei kuulemma riitä. Jos se tietäisi, että minä tienaan jotain, se varmaan hankkisi vain sellaisen haukuneston. Ulisin nimittäin eilen illalla, heti kun kuulin hissin liikkuvan, vaikka "pomo" jäi kaksi kerrosta alemmas.

      Poista