tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kaikkea uutta tänään

 No, ei mulle. "Pomolle"! Siis sitä uutta.


Siinä tulevaisuuden kannalta tärkeimmät eli uusi kamera, johon ei vielä ole koskettu ja uusi vyö/olkalaukku, jossa kameroita tulevaisuudessa kanniskellaan. Meillä alkaa uusi punainen kausi viimeistään juhannuksen jälkeen. Kamera on ikäänkuin siirtymävaihe joskus tulevaan oikeaan kameraan eli järkkäriin. Tyvestä puuhun ja hiljaa hyvä tulee ja kaikkai muita hyviä sanontoja tähän väliin. Ja jotta aikaa olisi tarpeeksi, "pomo" luovutti ja alkaa nappailla lääkkeitä päivittäin huomisaamusta lähtien. Käy kuulemma sisulle, mutta täytyy taipua, ettei taittuis.


Kameran hankkiminen vaati käyntiä verkkokaupassa. Ja se taas johti ihan uusiin maisemiin. Oli muutettu ratikkareittejä ja myllätty länsisatamaa niin paljon, ettei mikään näyttänyt entiseltä. Onneksi "pomo" oli päättänyt hakea ensin kameran ja mennä vasta sitten kuntosalille. Jäi sitten kuntosali väliin, mutta kamera tuli kotiin. Tosin "pomo" oli niiin mummo siellä verkkokaupassa. Koko ajan väärässä paikassa väärään aikaan. Mutta totesi, että tähän ikään mennessä on jo tottunut siihen, että mokailee koko ajan. Oli kuulemma ollut myös hyötyä rupsahtaneesta ulkonäöstä. Verkkokaupan pojat oli suhtautuneet kovin ymmärtävisesti sekoilevaan mummoon.



Sitten iski kunnon takatalvi kaupunkiin, rakeita ja myrskyä. Kiva kesäsää. 


Säätä pakoon mennessään "pomo" totesi, että Foorumiakin on uudistettu siitä, kun hän siellä viimeksi liikkui. On siis mökkiytynyt tänne kotinurkille. Kannattais ehkä laajentaa vähän elinpiiriään.


Elinpiirin pitäisi ruveta muutenkin laajenemaan. Ilmeisesti katon korjaus on ohi ja telineiden purkaminen alkaa ennen juhannusta. Tuleekohan meille ikävä noita paukkuvia ja lepattavia verhoja?


Tänään paukkui ja jytisi kunnolla, kun oli kova tuuli. Se lisäksi matontamppaajapiru iski yllättäin pitkästä aikaa.


Ei ollut helppo tietää, mitä jyskettä eniten pelkäis.



 Onneksi aina pääsen kotiin turvaan,

2 kommenttia:

  1. Párekin Palvelijatar18 kesäkuuta, 2014 08:47

    Onnea ostoksille, kivoilta näyttävät.
    Tuo viimeinen kuva varsinkin on mainio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostokset odottavat edelleen käyttöönottoa, mutta näin hyvästä mallista saa hyviä kuvia vanhallakin kameralla ;)

      Poista