sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Rhododendronit, atsaleat ja tietenkin suopursu


"Pomo" on ollut kiireinen viimeaikoina. On me lenkkeilty ja sisäilty, mutta kuvia ei ole paljon, koska yleensä kuvissa näkyisi vain meidän hännät tai hännänaluset. Tänään "pomolla" oli yllättävä vapaapäivä, joten saatiin kotikallioilla olla vapaanakin. Tuli siis kuvia. Mutta nyt kuvatilan valtaa muunlaiset tallennukset.

"Pomo" on kysellyt seuraa Haagan rodopuistoon. Mutta eipä ole saanut ketään innostumaan. "Pomo" sitten päätti mennä sinne yksikseen, kun kohtahan kukinta on ohi. Minun ei tarvinnut lähteä, kun Jawaa ei haluttu jättää yksin. Oli siellä kuulemma paljon koiria.


Hienot käytävät risteilevät puistossa. Ihmisiä oli kuulemma tosi paljon, mutta "pomolla" on kyky kuvata niin, ettei ketään näy. Olisko pelästyttänyt kaikki?


Orava ei näköjään ehtinyt ihan piiloon.

 
 

Värejä ja muotoja riitti kaikkialla. Jännännäköistä kukkaloistoa perussuomalaisessa metsässä. Aluskasvillisuutena oli mustikkaa, lakkaa, puolukkaa


ja tietenkin suopursua, meidän ikiomaa rodoa.
  

 
Rodoilla on omat nimet. Arvatkaas onko näistä joku Haaga? 


Vai onko joku Pekka?


Siinähän on Tigerstedt.


Mitäs näistä tuumaatte?



Atsaleojakin oli joka lähtöön.


 
Jos ette ole käyneet täällä, menkää pian. Osa on jo lopettelemassa kukintaansa. Rungot ovat monimetrisiä. Niiden keskellä kävellessä on satumainen tuunelma.

2 kommenttia:

  1. Tosi upeita kaikki kukat... ja tietenkin Jawa ja sinäkin Mûmak ootte spesiaaleja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en noista kukista niin perusta, mutta olisihan se ollut kiva nähdä niitä kukkienkatselija koiria.

      Poista