keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Aurinko isottelee

"Pomo" nukkuu levottomasti, mutta aika pitkään kuitenkin aamuisin. Ja minähän voin toki sitten päivisinkin lepäillä.


Aurinko on ruvennut esiintymään kovin näyttävästi. Aamulla nousi hienon sipulinmuotoisena


ja illalla laski soihtuna.


"Pomon" piti tietenkin juosta koko ajan parvekkeella kameran kanssa. Minä käytin aina tilaisuutta hyväkseni tarkistaakseni, ketä liikkuu lähistöllä. Aika harvakseen näköjään näillä pakkasilla muutkin lenkkeilevät.


Käytiin me ulkonakin, ettei nyt koko päivää vain sisällä oltu. Minulla oli maha päivällä välillä ihan liruna. Henu vihjaili, että se voisi johtua perärauhasista, joten nolosti "pomo" puristeli perääni, mutta ei saanut mitään aikaan. 


"Pomo" yritti kuvata myös pakkaskeijujen tanssia auringonpaisteessa, mutta eihän siitä oikein mitään tullut. Ne ovat niin vikkeliä, ettei niitä oikein saa kiinni. Mutta kauniita ne ovat. Katselkaapa sillä silmällä huomenna, näkyiskö pakkaskeijuja.

Hyvä päivä tästä tuli vaikka aamulla kaikki meni pieleen lähtien siitä, ettei aamulehti ollut tullut. "Pomo" on kyllä peruuttanut tilauksen, mutta vielä tämän kuun sen pitäisi tulla. Tuli se tänäänkin, kun "pomo" oli ensin lähettänyt noottia.

2 kommenttia:

  1. Sano Pomolle, että ottaa nyt ihan levon kannalta, ettei tauti tee pesää ja asetu taloksi. Joo, teillä on selvästi hienompi aurinko kuin meillä. Tosi upeita nuo taivaskuvat aina ovat. Täytyypä vahdata huomenna niitä pakkaskeijuja. Minusta tuntuu että olen nähnyt niistä vilauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän pitkään tuo "pomo" onkin jaksanut potea. Oiskohan se ollut oikeasti sairas.
      Meillä on outo aurinko nykyisin. Pakkaskeijuja oli tänäänkin tanssimassa

      Poista