keskiviikko 1. tammikuuta 2014

ONNELLISTA VUOTTA 2014!

Yritettiin juuri äsken ulos. Talon nurkalla tavattiin naapurit ja vaihdettiin pari sanaa. Ja ennen kuin ehdittiin jatkaa matkaa alkoi paukkua. Palattiin kiireen vilkkaan kotiin. Kokeillaan myöhemmin vielä uudestaan.

Mutta vuodenvaihde meni mukavasti. On suuri onni, kun on ihmsiä, jotka ymmärtävät paukkukauhuisia koiria ja vielä tarjoavat turvallista seutua ja mukavaa seuraa.


Kiitos Aulikki ja Eppu! 


Kaikenlaiset katteettomien lupausten jakajat jätetään tästä lähtien täysin huomiotta. Silkkaa kiusantekoa sellainen. 


On mukava aloittaa uusi vuosi ilman paniikkia hyvässä seurassa loistavien tarjoilujen kera.

2 kommenttia:

  1. Kerro Pomolle, että on ikävaihe, jolloin tavarat katoavat sinne missä niiden oikeasti pitääkin olla. Tavaran löytää sitten joku sieltä oikeasta paikasta. Hukkasin puhelimen laturin laturikoriin ja ostin kalliin uuden laturin. Se vanha löytyi seuraavalla viikolla. Hukkasin joululahjakirjapaketin ja ostin uuden kirjan ja lähetin postikirjeenä. Se alkuperäinen löytyi muutaman päivän kuluttua. Vielä on kadoksissa askelmittari ja tänään en löytänyt kolikkokukkaroa... Katso tarkkaan mihin varmaan paikkaan Pomo pistää tavarat. Voit auttaa löytämisessä.
    Hyvää ja rauhallista alkuvuotta!
    Alli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että normaaleillekin ihmisille tapahtuu tuollaisia. "Pomo" jotenkin liikkuu välillä ihan ulkona realistisesta maailmasta. Minun pitänee ruveta aina kantamaan tavarat keskelle lattiaa.
      Hyvää vuotta sinullekin Alli! Kiva, kun kävit :) Tule toistekin.

      Poista