tiistai 27. toukokuuta 2014

Jokaiselle jotakin...

...nimittäin säitä. Eilen oli mukavan lämmintä, tänä aamuna kivan kylmää ja pientä kosteaa tihkua. Mielenkiinnolla odotetaan sitten huomista. Eilen ei jaksettu enää kirjoitella. Käytiin vieraat saattamassa metrolle ja se vei sitten kaikki voimat. Joten laitetaan nyt niitä eilisiä lämpökuvia. Tänään ei ole kuvattu ainakaan toistaiseksi.


"Pomo" sai yhdeltä ystävältään kuplaprojektin, joten noita saippuakuplia tunkee joka kuvaan. Minä tarkkailen maailmaa. Remonttihuhut ovat nyt osoittautuneet huuhaaksi eli ei koko taloa huputettu. Koko talo kyllä telinöidettiin (onkohan tällaista sanaa?)  ja katto huputettiin. Eilen tuuli aika navakasti ja siitähän seurasi, että tuuli paukutti niitä kattohuppuja ja myös kaikkia naruja, joilla remonttialue on eristetty.


Mielenkiinnolla seurasin, tuleeko jotain alaskin.


Ei sieltä mitään tippunut vaikka välillä tuntui, että koko katto tulee alas. "Pomo" on erittäin tyytyväinen, kun minä en välitä noista remonttiäänistä. Se jaksaa ihmetellä, miksi minä menen paniikkiin jostakin ja jostain muusta en. Minusta se on itsestäänselvää. Minähän tunnen nuo remonttimiehet, jotka katolla touhuavat. Olen seurannut niitä ikkunoiden läpi jo monta päivää. Ihan mukavia tyyppejä. Ei niissä mitään pelottavaa. Mutta joku äkillinen paukahdus jossain näkymättömissä on tietenkin epäilyttävää kuten matontamppaajapirukin.


"Pomohan" jaksaa noita sukkia aina vääntää. Välillä se kuvailee niitä jossain omituisissa paikoissa. Saa ilmeisesti siitäkin jotain tyydytystä. Halvat on hullu.. siis "pomon" ilot. Saa kait se kotonaan käyttäytyä tyhmästikin.


Eilen oli vielä kaunis auringonlasku. Tästä päivästä ei voi luvata. Nyt ainakin on tasaisen harmaassa pilvessä koko taivas.


Nuo telineet ovat aika kuvaukselliset, vai kuinka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti