torstai 1. toukokuuta 2014

Vappu


Aamulla oltiin suht aikaisin liikkeellä. Ei satanut räntään vaan oli kiva lenkki-ilma, kun oli kyllin hyvin päällä esim. turkki kuten minulla. Tutut aamukoirat olivat lenkeillään, mutta kukaan noista taluttajista ei ole kovin innostnut aamuseurustelusta, joten vain kaukaa moikkailtiin.


"Pomo" on tässä muutaman päivän puuhastellut makkarin sisustuksen kanssa. Nyt se on innoissaan, kun verhot, tyynyt ja sängynpeitto on paikallaan.  Yllättäin tilanne on sellainen, että kuraisena saan mennä lakanoille mutta en sänkypeitolle. No, ei hätää. Muutamassa päivässä tmä uutuuden innostus menee ohi.


"Pomo" teki tänään munkkeja, joita syömään tuli myös Elle perheineen. Elle kiltisti tarjoili minullekin munkkeja. "Pomo" sitten kaivoi ne pois suustani. Elle on minun lempityttö.


Rupesihan se sitten satamaan. Välillä ihan kunnolla ja vähän räntääkin. Sateen loputtua käytiin vielä Ellen ja Ennin pihalla. "Pomo" söi grillimakkaran, mutta koska Ellellä ei ollut mitään syötävää, en minäkään mitään saanut. Mutta kiva vappu tämä oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti