lauantai 24. toukokuuta 2014

Lämmintä, etten sanoisi helteistä

"Pomo" on outo näin kesäisin. Se ei nuku oikeastaan ollenkaan. Oltiin siis ennen kuutta taas kasvimaalla kitkemässä, kuokkimassa, kaivamassa. Kuvia ei otettu, kun tuo maassa möyriminen vie aina "pomon" kaiken huomion. Onneksi kahvinhimo varmisti sen, että jo ennen kymmentä oltiin taas kotona. Sitten puuhasteltiinkin lähinnä kotona kunnes Elle saapui.


Elle leikkii tietenkin niitä perinteisiäkin juttuja, mutta tänään kaukosäädin oli aika tärkeässä osassa. Ensin Elle kokeili saada telkkaria toimimaan. Mutta se ei onnistunut joten Elle kokeili kaukosäätimen vaikutusta minuun.


Kun kaukosäädin ei toiminut, kokeili Elle lähikontaktia. Mutta minähän en vähistä asentoa vaihda.

 Elle päätti sitten, että parasta, jos hän matkii minua. Aika hyvin onnistuikin, vai kuinka? Sama asento jalkoja myöten. Aika näppärä tyttö!

Nyt me hikoillaan telkkaria katsellen. Hyvä Suomi! eli urheilu uutiset menossa. Parvekkeen ovi on auki, joten linnunlaulu kuuluu sisälle, mutta paljon ei ilma viilene. Tuuletusta haittaa sekin, että ampparit punkee sisälle päivällä. "Pomo" pelkää, että joko minä jahtaan niitä tai joku kävelee pökertyneen ampparin päälle ja saa pistoksen. Tämä amppariongelma on jokavuotinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti