torstai 11. heinäkuuta 2013

Hän kulkevi kuin yli kukkien

Ihmiset kyselee "pomolta", miten se saa aikansa kulumaan eläkeviikoilla. Aika vain valuu tai oikeastaan juoksee tiehensä. Eipä tänäänkään paljon ole valmista tullut. Vähän siivousnyhräystä, mattopyykkiä ja kaupassakäyntiä. Toivottavasti jossain vaiheessa tuo siivousnyhjäys tulee johonkin vaiheeseen, jotta minäkin pääsen uusiin maisemiin. Meneehän se elämä sisällä torkkuenkin, mutta voisi sitä muutakin. Kyllä me tänäänkin tavattiin uusia ihmisiä, jotka ihastelivat minua, etenkin rauhallista luonnettani. En minä ota kontaktia vieraisiin silloin, kun odotan "pomoa". Tänään odotin pyykkituvan edessä, kun "pomo" kävi hakemassa puhtaat matot.


Lämmin päivä oli, mutta nyhjäyksen takia vain kotikonnuilla oleiltiin. Kaunistahan täälläkin on. Minä innolla tutkin kukkaketoja.
 (Seuraavassa kuvassa olisi ollut jalka pystyssä, mutta sitä ei kerrota.)


Näihin kukkiin "pomo" kovasti ihastui. Minusta ne ei ollut hääppöisiä, ei kunnon tuoksuja.


Näitä olikin sitten niin paljon, että niissä pääsi piehtaroimaankin.

Ja ilta perinteisesti olkkarissa lojuen, kun "pomo" neuloi ja katsoi telkkaria. Nyt se katsoo "Muodin huipulle", jossa valitaan muotisuunnittelijaa. "Pomon" salainen nuoruudenhaave oli tulla muotisuunnittelijaksi.
(Ei kyllä uskois, kun katsoo sitä nyt.)

2 kommenttia:

  1. Kerropas Pomolle, että koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmaansa. Kaikki syyt miks ei muka voi, ovat tekosyitä! Eihän se Pomo sinua tietenkään usko, mutta me kuitenkin tsempataan Pomoa luovaan työhön. Antais vain palaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Pomo" kiittää kannustuksesta, mutta...
      Minä kiitän myös ja yhdyn tsemppiin :)

      Poista