perjantai 5. heinäkuuta 2013

Piilotin taas muutaman kepin


 Aikaisin lähti taas "pomo" töihinsä. Aikaisin myös tuli. Sillä oli taas viimeinen työpäivä. Alkaa eläkeviikot. Mentiin tietenkin kurittamaan rikkaruohoja vaikka oli aika kirkas auringonpaiste. Minä lepäilin varjoissa, mutta "pomo" joutui olemaan auringossa. Sitkeästi se kuitenkin jaksoi taas ne neljä tuntia, joka ilmeisesti on vakio.


Illalla taivaanranta muuttui utuiseksi ja tuuli koveni. Kovasti odoteltiin, että rupeaisi satamaan. Rikkaruohotkin kaipaisivat vettä. Mutta ei ainakaan toistaiseksi sada.




4 kommenttia:

  1. Nyt ollaan ongelmissa! Google poisti Párekin blogin enkä saa sitä takaisin, vaikka toimin ohjeiden mukaan ja kirjauduin uusin tunnuksin. Nyt mietin josko lopettaisin koko bloggailun ja olisin vain naamakirjassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Mitä ihmettä siellä on tapahtunut. Laita noottia, että se on saatava takas. Miten me tiedetään, mitä teille kuuluu, jos ei ole blogia?

      Poista
  2. Olen nyt vääntänyt jokaisen kiven ja kannon, tehnyt kaikki mitä käsketään ja aina vain ilmoitetaan, että blogi on poistettu. Käskevät kirjautua uudelleen ja luoda uusi tili, OK sekin on nyt tehty, mutta blogi on delattu ja sillä siisti. Delattu sähköpostiosoite ei sekään pelaa. Laitan sulle uuden osoitteen tekstarilla kännyyn.

    VastaaPoista
  3. Kokeiles osoitetta http://pitkopoika.blogspot.com

    VastaaPoista