keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

On ollut kiirettä tai siis pikemminkin liian lyhyitä unia mihinkään kirjoitteluun. Mutta mukavaa kesää on vietetty vaikkei olekaan joka päivä raportoitu. Itseasiassa taidetaan jatkossa harventaa tätä kirjoittelua yleisestikin. Jokapäiväisestä postaamisesta tulee helposti stressiä, eikä joka päivä tapahdu mitään kertomisenarvoista.


Kotiseuduilla on enimmäkseen nytkin lenkkeilty. Täällä on mukavia  ihmisiä, jotka jaksavat pitää huolta istutuksista ja huolehtia meidän muidenkin hyvinvoinnista tarjoamalla kauniita istutuksia silmäniloksi.


"Pomo" on leikkinyt mummoa parina päivänä.


Mutta käytiin me matkailemassakin. Minusta on tullut aika hyvä matkustaja. Mielelläni reissaan eri kulkuneuvoilla. Mentiin metrolla ja bussilla naaputikaupunkiin.


Hyvä kaupunki tämäkin on :)


"Pomolla" on hyviä ystäviä. Ne harrastavat kunnon mattoja, joilla koiran on hyvä piehtaroida


ja kunnon parvekkeita. Minä vähän haukuskelin täällä ohikulkijoita ja naapureitakin.


"Pomo" pakeni välillä alakertaan ilman minua. Minä en noita portaita suostunut kulkemaan. Sen sijaan metsälenkillä oli kivaa :)
 

5 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää se metsälenkki.
    Meille ei yleensäkään tapahdu mitään oikeasti kertomisen arvoista, mutta kirjoitellaan silti ; ) Se on kyllä ihan totta, ettei mitään stressiä aiheuttavaa kannata tehdä. Kyllä me halutaan silti tietää mitä teille kuuluu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielenkiinnosta. Yritetään elää jänskempää elämää jatkossa ;)

      Poista
  2. Juu niin halutaan täälläkin tietää mitä sinne kuuluu. :) Tosin, myönnän että en itsekään joka päivä kirjoita tai edes lue toisten kuulumisia. Ymmärrän siis mitä tarkoitat. Kivaa kesän jatkoa teille sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi! Kiva, jos sinäkin käyt lueskelemassa. Mukavaa kesää ja lomaa sinullekin!

      Poista
  3. Käynhän minä. En vain kommentoi kovin usein... :)

    VastaaPoista