torstai 4. heinäkuuta 2013

Kasvimaailtapäivä


Eilen mentiin aikaisin nukkumaan, joten "pomo" heräsi hillittömän aikaisin. Aamulenkillä olikin mukavan tuore fiilis.


Töistä "pomo" sitten palasi suht aikaisin. Ja eikös vain suoraan menty palstalle murhahommiin. Kyllähän siellä töitä riittää pitemmäksikin aikaa.


Ja aikaa meni. Olen kärsivällinen luonne, mutta neljä tuntia kitkemisen katsomista alkaa olla siinä rajoilla.


No, myönnetään, että aika hyvin "pomo" kitki tämän pienen läntin, minkä se sai käsitellyksi.


Nämä on punaviinimarjapensaita. Marjoja siis tulee. Odotellaan vain, että kypsyvät. 
Minulla on silmäongelma, joku pieni tulehdus. On pidetty puhtaana ja alkaa olla paranemaan päin. Ei yleensä näytä näin pahalta


Tällä tyypillä silmät pullottaa ihan muuten vain. Oli kotinurkilla, kun palattiin. Luuli, ettei me huomata, joten pysytteli vain liikkumatta paikallaan.

3 kommenttia:

  1. Myönnämme sinulle ylemmän puutarhapalstanhoitajan arvon, Mûmak. Arvon haltijalla on oikeus palkata assistentti, joten voit huoletta jatkossakin antaa Pomon tehdä raskaimmat hommat.
    Kuten tiedät, ei ole olemassa 'ilmaisia lounaita'. Mekin olemma kerjäämässä vielä yhtä kuvaa sinusta, haluaisimme napata blogiimme yhden palstakuvan, kun siinä näkyvät upeasti ihanat varpaasikin. OK?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. Haluatteko aidon kuvan vai blogista kopsatun? "Pomo" kovasti ihmettelee, miten niiden kuvien laatu voi muuttua, kun ne tulee teille, Mutta siis saa ottaa ihan mitä vain :)

      Poista
    2. Katsotaan miltä se kuva näyttää täältä siirrettynä. Jotkut muidenkin kuvat vähän vaihtavat värejä ja tarkkuutta, vaikka ne siirtää ihan tiedostona omaan koneeseen. Kiitos luvasta!

      Poista