torstai 5. joulukuuta 2013

Siivouspäiviä riittää

On meillä paketoitu lahjojakin. Taitaa olla joulu joskus tulossa. Siivoamista kyllä riittää vielä ikuisuuksiin. Lahjoista en tiedä. Ja miten se tuon "pomon" hammas alkoi juuri nyt taas oireilla, kun on ollut ihan hiljaa koko päivän.


Aamulla oli jännän värisiä taivaita, joitra piti tietenkin lenkillä kuvata. Minä olen kuvassa, jotta saatiin syy laittaa taivaskuvia blogiini.


Päivällä sitten iski tosi raju - ja lyhyt - lumimyrsky. Silloin oli ihan kiva, että oltiinkin sisällä eikä lenkillä. Parvekkeella piti toki kuitenkin käydä kokeilemass, miltä tuntui.


Olihan niitä aurinkoisiakin jaksoja tässä päivän mittaan, muta ne ei olleet erityisen kuvauksellisia. Illalla sitten satoi vaihteeksi vettä.


Sade ei haitannut, kun oltiin sisällä piirtelemässä ja leikkimässä.


Elle opoetti minulle kynän käyttöä. Tuo Elle on kyllä tosi kiva.

2 kommenttia:

  1. Onpa sulla tosiaankin nykyisin muhkea kauluri, Mûmak. Näyttää hyvältä. Ei ole pelkoa kurkkukivusta. Pomon hammas vaatisi lääkärillä käyntiä, ettei kehittelis ikäviä salaa siellä uuden paikan alla. Jouluna ei ole helppoa saada hammaslääkärille aikaa, joten nyt olis korkea aika soittaa.

    Iso ja pikku E näyttävät molemmat taas kasvaneen. Sulla onkin vilkasta niiden kanssa. Minä päääsen nauttimaan vain yhden Een seurasta ja siitäkin suht harvoin. Mutta kun tavataan pistetään juoksuksi ja halaillaan kaiken aikaa. Eet ovat kaikki hurjan kivoja, vai mitä, Mûmak.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän sopraanojen pitää huolehtia kurkusta ;)
      "Pomolla" on ennenkin ollut tällaisia ongelmia isojen paikkojen jälkeen, joten se nyt odottelee vielä.
      Eet on kivoja! Tykkään :)

      Poista