lauantai 19. tammikuuta 2013

Erikoinen päivä


Hauska haloilmiö näkyi aamulla auringon noustessa. Kuva ei tee sille oikeutta, mutta muuten värit on aika kivat.
Mutta mehän oltiin liikkeellä ennen auringonnousua. Oli aika kylmä, 23 miinusastetta, joten kovin pitkään ei ulkona hortoiltu.  Kylmästä tai aikaisesta aamusta johtuen muita ei ollut liikkeellä. Niinpä sain taas irti viiletellä. Olen aika hurja tyyppi, vai kuinka?

Vesiputkesta oli aamuyöstä löytynyt uusi halkeama ja korjaustyöt jatkuivat eikä vettä tullut. "Pomo" lirutti viimeiset putkiin jääneet pisarat minun juomakuppiin. Kahvinsa se keitti kivennäisveteen, jota onneksi oli taas eilen ostanut. Aamukahvihan on saatava oli mikä oli. Kahvi ei kuulemma paljon normaalista poikennut, mutta kahvinkeitin ruplutti normaalia äänekkäämmin. Sai varmaan vatsanväänteitä niistä kuplista.





Päivä oli kaunis, aurinkoinen ja ilmakin lämpeni hiukan päivän mittaan. Vettä ei tullut, joten "pomo" kävi hakemassa vettä tyhjiin pulloihin tankista, joka oli tuotu paikalle huolehtimaan veden jakelusta. Oli kuulemma eka kerta, kun "pomo" oli tällaisessa tilanteessa eli on jälleen kokemusta rikkaampi.
Päivälenkillä nähtiin myös hyvin hitaasti etenevä autojono. Edellä meni kaksi ruumisautoa, molemmissa yksi arkku. Saattoväki seurasi omissa autoissaan. Autojono oli pitkä ja vaikuttava. Sellaista ei kovin usein näe.



Kaunista päivää seurasi tietenkin kaunis ilta. Vesikin alkoi virrata ja vaikka kylppärin patteri jäi kylmäksi muut olivat  kuumia. Ja kuuma oli kuulemma saunassakin, jossa "pomo" kävi peseytymässä vedettömän päivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti