lauantai 22. helmikuuta 2014

Kieli keskellä suuta

Aamujuoksut meni ihan hyvin. Vettä satoi, mutta eihän se meitä haitannut. Eikä haitannut sekään, että paluumatkalla oli melkoinen vastatuuli. Rusakot ja mustarastaat taitavat olla fiksumpia kuin me. Eivät hilluneet siellä sateessa, tuulessa ja tuiskussa. Mutta olihan meillä voittajafiilis, kun tuulta päin puskettiin.


Mutta päivälenkillä "pomo" totesi, että täytyy vähän miettiä, mihin lähtee. Polut ovat kirkkaan jään peittämiä, joten pitää liikkua tien vierillä. Mutta siellä on tiheässä koirankakkaa. Emme ehkä pimeässä lähde tänne seikkailemaan. Iltalenkki tehdään ihan vain jalkakäytäviä pitkin.


 Minunkaan tassut eivät joka paikassa pidä, sillä jää on kovaa ja liukasta ja polut vielä mäkisiä."Pomo" välillä koomisesti liukuu enemmän taaksepäin kuin pääsee eteen.


Vettähän täällä on satanut suunnilleen koko päivän. Tihkusadetta lähinnä, mutta sadetta jokatapauksessa. Olipa sitten melkoinen näky, kun laskeva aurinko onnistui pilvien raosta kurkistamaan. Mehän toki syöksyttiin heti sitä katsomaan. No joo, siis "pomo" kuvasi aurinkoa. Minä katselin, olisko kamuja liikkeellä.


Ja Teemu Selänne on hyvä :)

2 kommenttia:

  1. Teillä onkin siellä tosi haastava maasto, ihan ilman iljanteitakin.
    Että oli hieno pronssiottelu! Teemu ja Tuukka Rask olivat ihan ilmiömäisiä, eikä nyt ole muissakaan moittimista. Tietenkin olisi ollut ihan mahtavaa, jos vastustaja olisi ollut Ruotsi ja lopputulos tuo sama : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sujuvasti luistellaan täällä mäkimaastossa :)
      Ja juu, Tuukka rask on myös hyvä.

      Poista