sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Lämpenevää


Täällä me edelleen yhdessä viihdytään. Yö meni mukavasti "pomon" kanssa samassa sängyssä. "Pomo" totesi aamulla, että olipa mukavan lämmin yö, kun vieressä oli kaksi koiraa. "Pomo" heräsi aikaisin ja Eppu nousi samaan aikaan. Se yritti sitten saada minuakin riehumaan, mutta minä totesin, että ei kyllä heti aamusta mitään leikkimistä.


Onnistuin ylipuhumaan ja otettiin vielä unet ennen aamulenkkiä. Lenkin jälkeen syötiin. Epulla oli vähän liian kiire, eikä ruoka sitten pysynytkään mahassa. Ei pitäisi ahmia.


Kun tuli päiväunien aika, Eppu innostui sisustamaan, veti petivaatteet sängystään ulos ja rupesi niiden päälle nukkumaan. "Pomo" ne sitten myöhemmin laittoi takaisin ja illalla Eppu taas nukkui sisällä kopassa.


Meidän oli tarkoitus kulkea vain auratuilla teillä, ettei Eppuun tarttuisi niin paljon lunta. Eipä se paljon auttanut, kun Epun on jostain syystä pakko päästä umpihankeen. Haalariakin kokeiltiin, mutta seksuojaa lähinnä selkää, jonne lunta ei edes tartu.


"Pomo" sitten päätti, että kerätköön Eppu rauhassa kaiken lumen ympäristöstä turkkiinsa. Onhan sekin taito. Minuun lumi ei tartu ollenkaan.

2 kommenttia:

  1. Mûmak, ootte te kyll niin hauska pari, Eppu ja sinä. Vietätte todellista laatuaikaa.
    Superia alkavaa viikkoa teille kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että meillä on kivaa.

      Poista