sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ihanaa Äitienpäivää!

Eilen "pomo" oli perinteisellä äitienpäiväristeilyllä ja liian uupunut kirjoitellakseen tänne. Eikä se aamullakaan ollut kovin aikaisin liikkeellä. Mutta se haluaa nyt ihan ensiksi kiittää lapsiaan ja heidän perheitään. Sen mielestä sen lapset on ihan parasta a-luokkaa kuten heidän partnerinsakin. "Pomo" onnittelee itseään, kun on saanut niin ihania ihmisiä perheekseen. Minä kyllä vähän epäilen, että "pomo" kuvittelee olevan ainakin osittain hänen ansiotaan, että hänellä on niin hienot lapset. Ja varmaan se kuvittelee vaikuttaneensa siihenkin, että lapset ovat osanneet valita kumppaninsa hyvin. Mutta olkoon näin äitien päivän kunniaksi "pomolla" puheenvuoro:
Kiitos Antti ja Henna, Elina ja Thomas, Enni ja Elle !
Ja minulta kiitos omalle äidille ja Ninalle!


Seison tässä äitienpäiväkukkien päällä, ensimmäisiä voikukkia tänä vuonna. Älkää yhtään ylenkatsoko. Kauniita, elinvoimaisia, hyviä hyötykasveja eli juuri äiteille sopivia.. Voikukkien kaikkia osia voidaan myös käyttää ravinnoksi.


Kieloja tässä nousemassa maasta. Tykkäisitte niistä enemmän?. Kauniita, joo, tuoksuvia jopa niin, että pää tulee kipeäksi, myrkyllisiä. Ei siis hyvä äitienpäiväkukka.


Kaunis päivä tänään oli, aurinkoinen. lämmin.


Elle ja Enni kävivät isänsä kanssa vierailulla.


Ennillä oli suurennuslasi mukana, joten me kaikki etsittiin ötököitä.



Sisällä kaikki saivat ruokaa. Sain minäkin omaani vaikka tuo lasten ruoka tuntuimielenkiintoisemmalta.


Ja päivän lopuksi tarkastettiin, miten kauas auringonlasku onkaan siirtynyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti