lauantai 18. toukokuuta 2013

Kuusi kynttilää kakussa


Aamupäivä vietettiin ihan vain kotosalla, kun "pomo" yllätti itsensä nukkumalla lähes yhdeksään. Ei siis peltoilua tai juoksemista tai muuta, sillä iltapäiväksi oli luvassa vierailua. Ja minun yllätykseksi vierailupaikassa oli koiravieraitakin. Tämä ihana Armi-tyttönen, joka kyllä oli aika kipakka luonteeltaan.


Armi teki heti kättelyssä  selväksi, ettei tartte lähennellä ja minähän enimmäkseen uskoin.


Paikalla oli myös iki-ihana Impi, johon pääsin tutustumaan lähemminkin. Tosin, kun Impi huomasi lähentymiseni, sain kunnolla kuonoon. Mutta minä lähestyin salavihkaa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Impi nimittäin sekoaa, kun sille heitellään keppejä.


Vierailun varsinainen syy oli Roosan kuusvuotisynttärit. Onnea vielä Roosa ja kiitos kaikesta.


 Kotiin päästiin mukavasti Ladalla kivan lenkin päähän kotoa eli lahden rantaa pitkin käveltiin lämpimän kosteassa säässä kotiin. Rentukat kukkivat runsaina, joten sain ruohostaa rauhassa, kun "pomo" kuvaili kevään ekoja rentukoita. Nuo eka-jutut tuntuvat aina olevan tärkeitä.


Ketunleivän kukat olivat myös kevään ekoja eli kuvia kuvia.

Ikävää päivässä oli illan ukkosen jyrinät, jotka minua hermostuttivat.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin jyrähteli, mutta minä vetelin hirsiä tuolissa. Palvelijatar turhautui euroviisuja katsellessaan eikä niiden loputtua saanut unta, luki kirjaansa taas kolmeen asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä "pomo" katsoi Suomen esityksen, kun ei ole sitä ennen nähnyt.

      Poista