torstai 9. toukokuuta 2013

Piknikillä kaikkialla


Ei, en minä nyt sentään etanoita syönyt vaikka niitä oli aamulla joka paikka täynnä. Yöllä oli satanut reippaasti ja etanat olivat lähteneet vaeltamaan. Laitetaan tähän kuva oikein isona kaikkien iloksi ;)


Heinäähän minä vain söin kaikilla lenkeillä ja kaikissa paikoissa. On erittäin hyvänmakuista pitkän talven jälkeen tuollainen tuore ruoho. "Pomokin" oli tänään lempeällä tuulella. Olisko kaunis, lämmin ilma vaikuttanut. Oli syy mikä hyvänsä, sain rauhassa nautiskella. "Pomo" kyllä odotteli, että oksentaisin, mutta en minä oksentanut.  Ei kait sitä herkkuja oksennella.



"Pomo" jäi tähän pällistelemään kukkia, mutta ei se haitannut. Oli sitä täällä vuokkojenkin joukossa, sitä syöntiheinää. 

 

Meillehän rakennettiin uusi skeittialue rikotun tilalle. Hieno siitä tuli ja kovassa käytössä on. Nyt on ympäristöäkin maisemoitu, joten kokonaisuus näyttää mukavalta. "Pomo" tykkää erityisesti tuosta vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyvästä multa-alueesta. Siinä on kyltti "Lasten pelto". Siinä näyttää kasvavan kaikenlaista kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti