keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ilta on aamua viisaampi

On ne nuo ihmiset heikkoa tekoa. Yö meni kyllä ihan rauhallisesti tai suht, mutta heikossa hapessa "pomo" puuhailee. Ei nyt kuitenkaan niin heikossa, etteikö olisi saanut kilareita, kun huomasi aamulla, että olin käynyt lirauttamassa keittiön matolle. Minulla sentään on se sama paikka aina näitä juttuja varten. Aina me miehet saadaan haukut vaikka syy on naisissa. Naiset levittelee hajuja ja minun pää menee sekaisin.


Palstalle horjuttiin kuitenkin aamulla ja puuhasteli "pomo" siellä tunnin verran. Minä otin rennosti, mitä nyt yhtä tipulintua hätyyttelin, kun se yritti tulla palstalle. Eikös se ole vahtikoiran homma. "Pomo" ei tykännyt, kun tällä vierailijadaamilla oli komea mies, jota "pomo" halusi tiirailla. Sai se sitten kuitenkin selville, että kyseessä on punavarpuspari. On nähty ne aiemminkin palstalla. Olisipa somaa, jos puuhaisivat pesän lähistölle. Minusta se punavarpusmies on aika räikeä, mutta "pomosta" ihanan kaunis.


Päivän mittaan "pomo" pyykkäili ja puuhasteli hissukseen, mutta iltaa kohti se jotenkin innostui. Mentiin palstalle. Tuo takana oleva lakana peittää penkin, johon pitäisi kasvaa hillittömästi auringonkukkia, jättiläisiä ja lehmämäisiä sekä härkäpapuja. Toivottavasti lehmäauringonkukat ja härkäpavut tulevat keskenään toimeen.


Meidän palstan liepeillä on kaikenlaisia vaatimuksia. Tämä vain kuvattiin, kun jostain syystä se huvittaa "pomoa". Outo huumorintaju vai kuinka.


Ilta oli todella kaunis. Vihreä on paikoin ihan liian vihreää ollakseen todellista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti