tiistai 14. toukokuuta 2013

Oi ihana toukokuu

 Anteeksi tämä epäesteettinen kuva, mutta ilman kuvallista todistusta te tuskin ymmärtäisitte miten vaikeaa minulla välillä on. "Pomo" valvoskelee melko usein yöllä. Eihän se mitään, jos valvoisi hissukseen, mutta ei. Se kääntyilee ja vääntelehtii, minkä vielä siedän. Mutta kun se sitten rupeaa lukemaan ja laittaa valot, niin ei sitä kukaan kestä. Nuku siinä sitten, kun kirkas valo porottaa suoraan silmiin. Yleensä vaihdan paikkaa, mutta viime yönä en jaksanut vaan vedin sen sijaan peiton silmille. "Pomosta" tämä oli niin huvittavaa, että se nousi ylös, haki kameran ja otti kuvan. Outo käsitys huvittavasta. Minua ei paljon naurattanut, mutta sain sentään nukutuksi.

Aamulla sitten mentiin ennen aamukahvia taas palstalle. Nyt oli vuorossa monivuotisten rikkakasvien kaivamista. Tässä kuvat ennen-jälkeen.


Muuten päivä olikin ihan tavanomainen. "Pomo" kävi jossain ja minä sain olla yksin. Päivä oli kaunis ja aurinkoinen. Ihania kesäsäitä. Niistä nyt nautitaan. Velvollisuuksia ehtii sateellakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti