torstai 26. syyskuuta 2013

Huurteinen aamu

Aamusta tuttua tietä mummoilemaan. Alan osata tämän reitin. Aina on yhtä ihana ottaa riehunnat pihalla ja mennä sitten moikkaamaan väkeä.


Pikku E on kyllä mukava pentu. Siedän tosi hyvin kaikkea, sitäkin, että se kiskoo hännästä ja turkista ja kaivelee silmiä ja korvia. "Pomo" taitaa kestää huonommin, kun kieltää aina Pikku Eetä. Kiellosta seuraa aina korviasärkevä parku. Pikku E ei kestä kieltoja.


Mutta meillä siis menee hyvin :)


Aika rauhallinen päivä oli. Jouduin taas pitämään huolta koko talosta ja tontista, kun "pomo" ja Pikku E hakivat isomman En tarhasta kotiin. En minä siitä tykkää, mutta teen tietenkin, mitä täytyy. Kylmä päivähän nyt oli, joten ei tuo sisäily haitannut. Kävin kyllä välillä pihalla haukkumassa naapureita ja ohikulkijoita ja iltalenkki hoitui, kun käveltiin kotiin.

2 kommenttia:

  1. Jännä seurata miten pikku E kasvaa. Ei siitä ole kovin pitkä aika, kun hän oli ihan nyytti ; ) Ja isompi E onkin jo nuori neiti.
    Meillä on vähän flunssanuhkaa ilmassa ja kylmenevää lupaavat. Palvelijatar palelee ulkona ja sisällä eikä tahdo jaksaa lenkkeillä. Silmätkin kuulemma kirvelee urakalla. Enempi menee torkkumiseksi elämä tällä hetkellä. Pikkueuko saattaa tulla viikonloppuna, elleivät mene Puumalaan.
    Virkeää viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flunssat on kurjia. "Pomo" lienee tällä hetkellä selättänyt flunssansa ja voi palata töihin. Sairastaa sitten taas, kun on eläkepäivät ;)
      Lapset kasvaa joo-i. Onneksi mummot on ja pysyy :)

      Poista