tiistai 10. syyskuuta 2013

Punkki

Tuo työ vie kaiken ajan ja voimat - siis "pomolta". Minuahan se ei muuten häiritse kuin, että lenkit on lyhyitä ja tylsiä. Samoja nurkkia nuohotaan päivästä toiseen. Tänäänkin ainoa vaihtelu oli varpaiden välistä löytynyt punkki. Tutkin takajalkaani, kun se tuntui oudolta ja "pomo" heti rupesi epäilemään, että olen loukannut jalkani. Tasaisen vakaasti kävelin, kun "pomo" tarkkaili onnunko. Vaikka en ontunut jouduin tutkimukseen. Punkkihan siellä oli tiukasti varpaiden välissä. Siitä syntyikin varsinainen kaaos. "Pomo" etsi Henulta saamaansa punkin poistajaa tyhjentämällä lähes kaikki kaapit ja laatikot. Löytyi se lopulta ja hyvin toimi. Punkki irtosi ja tapettiin.


Syksyisiä värejä on jo paikoin, mutta kurpitsat näyttävät kukoistavan muillakin kuin "pomolla". Tämä yksilö oli karannut kotipihaltaan aidan yli ja oli etenemässä pitkin tien viertä.

2 kommenttia:

  1. Kääk, ai se inho punkki oli asettunut niin hyvään piiloon? Hyvä kun pääsit siitä eroon! Arvaa vaan kuinka tarkasti meikäpojan varpaiden välejä tutkittiin heti tuon uutisen jälkeen. Ja tänään pistettiin tuore satsi Frontilinea niskaan. Punkeillahan on nyt ihan juhla-aika, kun on pitkää heinää eikä vielä yöpakkasetkaan niitä jähmetä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se punkkisyyni kannattaisi tehdä. Kun varpaisiin iskevät, ei tarvita edes pitkää heinää. Punkeilla on nyt uusi sukupolvi innolla iskemässä viattomiin ohikulkijoihin.

      Poista