perjantai 13. syyskuuta 2013

Pikkulenkkejä vaan


Kaunis oli aamu ja mukavan rauhallinen lenkki. "Pomo" ei mitenkään juossut. Se on vieläkin raihnaisempi kuin eilen. Hyvä, että sai raahatuksi itsensä pystyasentoon. Kummasti se kuitenkin herää henkiin troppien voimalla.


Minä nautin aamusalaatit kaikessa rauhassa,kun ei ollut kiirettä. Kasvisruoka piristää aamulla.


Kaikenlaisia maku- ja hajuelämyksiä löytyi kosteasta heinikosta. Punkkeja en nähnyt.


Tässä kohtaa matontamppaajapiru iski, mutta minä yllätin "pomon" enkä mennytkään paniikkiin. Kuuntelin aikani ja annoin olla. En minäkään aina jaksa, kun tätä pauketta riittää näillä tienoilla.


Tassut ja nenä kastuivat, sillä yön jäljiltä oli tosi märkää. "Pomo" halusi ehdottomasti ottaa kuvan, vaikka minä vähän vastustelin, tosin en paljon, sillä tiedän, että jos "pomo" haluaa kuvan, se otetaan. Helpommalla pääsee, kun alistuu heti.


Iltapäivällä oli ihan kesäsää. Kotikalliolla sain irti juoksennella sinä aikana, kun "pomo" taas kuvaili kaikenlaista.


Elämä on aika mukavaa :)

2 kommenttia:

  1. Hienot värit kuvissa. Harmillista, että Pomoon on iskenyt tauti. Toivotaan, että myrkyt auttaa.
    Meillä ilmeisesti ei nukuta lainkaan tänä yönä. Palvelijatar stressaa Härmän reissua. Se ei nykyisin tahtoisi lähteä kotoa mihinkään, ei varsinkaan useammaksi yöksi. Tulee bloggailuunkin vähän pitempi paussi. Se kyllä tekee hyvää.

    Virkistävää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava,että pääsette matkalle :) Anna ihmisten stressata. Niillä on ongelmia elää tässä ja nyt. Ne huolehtii etu ja takakäteen kaikesta. Me kyllä kaivataan sitä blogia, mutta koetetaan selvitä.

      Poista