tiistai 3. syyskuuta 2013

Kuvia ei nyt sitten voikaan muokata


"Pomoa" rupeaa ottamaan taas päähän tämä bloggaus. Nyt ei kuvia voikaan entiseen tyyliin muokata. On kovasti aina pienennetty näitä, kun rupesivat valittamaan, ettei enää mahdu kuvia. Meneehän siihen muokkaukseen aikaa, mutta kun noita kuvia olisi niin kiva laitella. Nyt sitten tulee vain isoja  kunnes kuvatila on taas täynnä. Menee liian hankalaksi, jos pitäisi ensin muokata jossain muualla ja sitten vasta siirtää tuonne picasaan. Ehkä ne kohta tappaa meidän blogin kuten kävi Parékille. Mutta nyt mennään sitten näillä.


Eiliseltä on näitä sumukuvia, koska tänään ei mitään ole kuvattu. Ja saa nähdä kuvataankokaan. Eilen oltiin hyvissä ajoin aamulenkillä, kun "pomolle" tuli aamuvirkku opiskelija seitsemäksi. "Pomo" oli mennyt sanomaan, että kyllä hän jo seitsemältä on aina töissä. Ei ikinä edes kuvitellut, että joku haluaisi silloin tulla. Niinpä oli sitten pakko ehtiä ajoissa paikalle.


Lähtihän se erittäin hyvissä ajoin, mutta oli kuulemma nippanappa seitsemäksi ehtinyt paikalle. Jäi töllistelemään tuota kettua, joka näkyy hyvin, hyvin selvästi keskellä kuvaa harjanteen päällä. Sumussa kettu odotteli, että jos hanhet vaikka typeryyttään laskeutuisivat nenän eteen. Eivät laskeutuneet. Fiksusti hanhet etsivät sellaisen pellon, jolta sumu oli jo haihtunut ja kerääntyivät sinne. Kettu sitten jolkotteli omille teilleen. Mutta ei taida ketuilla suoranaista pulaa olla syömisestä. Kovin ovat hyväkuntoisen näköisiä täällä päin.


Sitten tietenkin "pomon" piti ottaa muitakin usvakuvia. Niin kiirehän ei ikinä ole, etteikö ehtisi räpsiä jotain. "Pomo" haaveilee järkkäristä ja kuvankäsittelyopista ja ties mistä. En ymmärrä, missä välissä se kuvittelisi ehtivänsä moista, kun ei oikein näistä arkijutuistakaan tunnu selviävän. Meillä on ollut siivousprojekti puheena ties miten pitkään, eikä mitään ole tapahtunut. Eilen vähän keskilattioita pyyhki, kun tänään tulee vieraita. Onneksi sentään nuo minun lenkitykset ja ruoat ovat sujuneet kaikessa kiireessäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti