tiistai 3. syyskuuta 2013

Kaunis, lämmin päivä syksylläkin

"Pomo" pääsee taas kerran muuttamaan. Töissä. Raahaa kamansa kolmen talon päähän nykyisestä työhuoneestaan ja palaa täsmälleen samaan paikkaan, mistä lähti jokunen kuukausi sitten. Nyt siellä huoneessa on tosin myös se tyyppi, jonka tieltä "pomo" muutti. Ylemmät tahot ovat nyt päättäneet, että siihen huoneeseen mahtuu kaksi. "Pomo" totesi, etteihän se edes liene tarkoitus viihtyä töissä. Siis ei tulevassa huonekaverissa ole vikaa. Ovat ihan kamuja.


Tämä on luontokuva, jossa on sieniä, koira ja tikka. Tikasta näkyy vain ääni, joka oli minusta outo. Sieniä tässä kuvataan. Minä olen se tulitikkulaatikko. Tikka on taustaääni. Käytiin palstalla taas kesäkurpitsoita hakemassa. "Pomo" on niitä aika tehokkaasti jaellut ympäriinsä, naapureille, tänään käyneille vieraille, tutuille koiran taluttajille, työkavereille. Ja aina niitä vain on. Pakkaset kyllä aikanaan korjaa ongelman.

2 kommenttia:

  1. Niin se oli aikanaan Metlassakin, että osa-aikaiset eläkeläiset joutuivat jakamaan huoneensa täysaikaisen kanssa. Minä en joutunut, kun satuin olemaan viimeiset pari vuotta aluejohtajan sihteerinä. Minun ja johtajan huoneen välissä oli ovi, joten tavallaan jaoin työtilani pomon kanssa. Käytävälle oli kummallakin oma ovensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On "pomo" nytkin kahden hengen huoneessa. Sitä vain nyppii, että pitää seilata edestakaisin. Joka käänteessä kyllä tila pienenee ja elämä ahdistuu. Tästä voi seurata, että "pomo" ei keljuuksissaan lähde koko eläkkeelle ennen kuin ihan pakolla ;)

      Poista