perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kesäpäivänseisaus

Se tarkoittaa nyt sitä, että päivä lakkaa pitenemästä eli nyt on vuoden valoisin aika käsillä. Siis juuri NYT. Nauttikaa!

Me jäätiin aamulenkin jälkeen vähän lepäilemään, kun "pomo" lähti viemään Henun kämpille sapuskaa ja katsomaan, voisko siellä vähän siistiä. Ei voinut. Remonttitohinat ovat siellä käynnissä eli asukkaat kotiutuvat keskelle pölyistä kaaosta. Eipä meilläkään kovin hienossa kunnossa asunto ole. Yleensä "pomo" sentään siivoaa juhlapyhiksi, mutta nyt sillä ei ole napannut. Sen mielestä ei ole pakko, jos ei huvita.

Oli lämmin päivä, joten ihan keskipäivällä ei menty lenkille, mutta iltapäivällä tehtiin kunnon vaellus. Me Jawan kanssa löydettiin kokonainen pelto täynnä heinää, mutta "pomo" kiskoi meidät sieltä pois. Väitti, että heinät on tarkoitettu lehmille.


Pieni koukkaus tehtiin metsän kätköihinkin.


Oli meillä kaksi pullollista vettäkin ja "pomo" tarjoili sitä ahkerasti, mutta ainahan kuravesi pulloveden voittaa. Minä join ihan sivistyneesti, mutta Jawa työnsi jalkansakin juoma-altaaseen.


Mentiin sitten tyhjään koirapuistoon, jossa tietenkin piehtaroitiin innolla.


Jos olisin narttu, olisin juhannusneito.


Puistoon tuli hetkeksi pari koiraa, joista nuoremmalle kelpasi vesi meidän kupista.


Ei niistä koirista paljon iloa ollut. Hirveästi haukkuen vain ryntäilivät pallon perässä. Niiden omistajat heittelivät koko ajan palloa. Me Jawan kanssa tuumittiin, että on meitä koiriakin joka lähtöön. Eipä siinä paljon muuta voinut kuin tuijottaa ja ihmetellä.


Käytiin vielä pikkukoirien puolella haistelemassa viestit. Pikkukoirilla on aika ankea tasainen hiekkakenttä, mutta on sinne joku kuoppia kaivanut.


Jawa söi hiekkaa! Mikähän nälkä sillä nyt oli.


Kun "pomo" kielsi hiekan syönnin, Jawa poistui muina koirina paikalta.

Illallakin hortoiltiin aika pitkä lenkki, mutta ilman kameraa. Ja lenkin jälkeen tietenkin syötiin. Illan lopuksi saatiin vielä aktivointileluja, joista Jawa on tosi innostunut. Ihan ok juhannus tämä oli vaikkei sen kummempia juhlittukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti