maanantai 17. kesäkuuta 2013

Sateisen harmaasta päivästä aurinkoiseen iltaan


Harmaata oli heti aamusta ja viileääkin, mikä tietenkin ilahdutti Jawaa. Ei Jawa kuitenkaan suostu olemaan yksin parvekkeella. Alkaa valittaa, jos ovi menee kiinni. Minä taas istuskelen maisemia katselemassa, jos jään oven taakse. Odottelen rauhassa, että joku avaa oven. Jawa ei odottele mitään, ainakaan rauhassa.


Aamulenkillä mentiin yllättäin urheilukentän vierestä. "Pomo" yrittää aina välillä keksiä uusia reittejä meidän piristykseksi. Parempi olisi vain käyttää aina samaa reittiä niin minäkin tietäisin, milloin on jo kiire hoitaa suolistojutut. Joskus tullaan niin yllättävää reittiä, etten ehdi hoitaa kaikkea ennenkuin ollaan jo kotona. Ei se nyt kuitenkaan paljon haittaa. Jos on kova hätä, hoidan sen nopeasti pois vaivaamasta.


Yritettiin selittää "pomolle", että meillä on varattu tennisvuoro täällä. Ei mennyt läpi.



Harmaa päivä meni pitkälti lepäillessä. Päivälenkillä väriä toi "pomo", jonka kampaaja oli värjännyt sen harvat hiukset oranssiksi. Parempi se on kuin se hiirenharmaa, joka oli vielä aamulla. Oranssi näkyy paremmin.


Iltalenkillä paistoi aurinko. Minä poseerasin. Jawa ei näistä kuvauksista ymmärrä yhtikäs mitään. Se vain tekee aina omiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti