sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

No nyt on vieras


Ei tuo "pomo" jaksanut tänäänkään lähteä kasvimaalle aamusta, eikä paljon muuallekaan.  Minullehan siitä oli vain hyötyä. Pääsin pitkästä aikaa kotikalliolle vapaana juoksemaan, en tosin pitkäksi aikaa, mutta kuitenkin.


Joku oli sinne kalliollekin unohtanut turkkinsa. Onkohan niillä tyypeillä hiki vai, miksi tämä turkkien tiputtelu on näin yleistä.


Iltapäivällä käytiin sitten vähän kasvimaallakin. Hyvin vähän, mutta mukavaa oli se, että naapuripalstan tyttökoira kävi välillä minua moikkaamassa. Se sai olla ihan irti, joten se pääsi meidän palstalle. Minähän olen palstalla aina narussa. Ja tuo kuva tuossa yläpuolella on otettu sen takia, että tuo kaunis vaaleus ei suinkaan ole kukkia vaan tuholaisten rakentamia toukkaverkkoja. Kehrääjäkoin toukat syö pian taas kaiken vihreän puista.


Illalla sitten Jawa tuli kyläilemään. Ihan mukava saada seuraa. Hienoa on sekin, että jos tulee ukkosia, minua ei oikeastaan pelota, kun kerran Jawakaan ei pelkää.

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuon Jawan kanssa varmaan onkin turvassa kaikelta. On se niin muhkea ja komea poika. Isännän sisko miehensä kanssa tuli meille. Kivaa, kun ei vähään aikaan ole talon ainoa mies.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoana miehenä on kyllä vastuullista. Siinäkin Jawa auttaa.

      Poista