keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Laidunnusta ja muuta kasvisruokaa


Eilen illalla "pomo" valvoi aamupuolelle yötä. kun ei ole kiire nousta aamulla vaan voi nukkua pitkään. Sitten se heräsi viideltä! Mikäs siinä. Rauhallinen aamu kahveineen ja lehtineen ja sitten ulos lenkille. Me päästiin kalliolle vapaana juoksemaan raikkaan viileään ja aurinkoiseen aamuun.


Jawakin innostui juoksemaan.


Mutta aika paljon me laidunnettiinkin, kun kerran oli mahdollisuus eli aikaa ja syötävää.


Aika paljonhan siinä kuljeskeltiin ja katseltiin ja ikävä kyllä kävi niin, että tämäkin vapaanajuoksemisenilo voi olla mennyttä. Jawa nimittäin löysi ruiskun ruohikosta. Eihän Jawa fiksuna koirana siihen koskenut, mutta "pomo" huolestui. Näitä ruiskuja on viime aikoina kuulemma löytynyt meiltä päin useista paikoista ja usein. Onhan niissä tulppa päällä, mutta käytetyt ruiskut maastossa eivät ole koskaan vaarattomia.

 

Voi olla, että piehtaroinnit jäävät tulevaisuudessa vähemmälle.


Iltapäivällä satoi. "Pomo" teki itsensä naurettavaksi kiertämällä pururataa ukkosen jyristessä keskellä kaatosadetta. "Pomo" on nähkääs päättänyt juosta ja silloinhan mikään ei voi moista estää. Juoksun jälkeen "pomo" tekee aina itsellaan smoothien palautusjuomaksi. Siihen tulee yleensä myös porkkanaa. Jawahan vaati heti oman porkkanan ja söikin sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti