lauantai 5. lokakuuta 2013

Punaisten puiden varjossa

Rauhallinen lauantaiaamu, joten tulin kesken kahvinjuonnin vähän näyttäytymään. Olen opettanut "pomon" sen verran hyvin, että kolmannen entrén (se on suomeksi esiintulo ;DD) jälkeen mentiin aamulenkille. (Joskus muinaisuudessa "pomo" ei ole piitannut entréistäni ja siivonnut pissoja sisältä sen jälkeen. - tämä oli siis vihje muille koiralukijoille - ihmiset voi hypätä tän yli)


Aamulenkillä hoidettiin kotitöitä eli pyykkitupa huomiseksi ja lehdet lehtiroskikseen. Roskiskeikalla huomattiin, että meille on tullut metallin- ja lasinkeräysastiat, joten iltalenkillä tyhjennettiin puolen vuoden säilyketölkkivarasto roskiin. Hieno juttu nuo uudet kierrätysastiat!


"Pomolla" oli englannin kielioppikurssia, joten pyörittiin kotinurkilla koko lenkki.


Oli siellä muitakin liikkeellä, mutta kovin kaukana. Huomioikaa kuitenkin takatassun hieno asento.


Niin kiire ei kuitenkaan ollut, ettenkö olisi ehtinyt vähän rusakon papanoita nauttia. Onneksi "pomo" suhtautuu niihin ihan hyvin toisin kuin niihin ihmisen pötkäleihin, joita meinasin nautiskella iltalenkillä.


Kun "pomo" oli taas kerran saanut todistetuksi itselleen, ettei englantia osaa, mentiin yhdistetylle päivä- ja iltalenkille. Yhdistetylle lenkillä mentiin eri suuntaan kuin normaalisti eli käytiin kallioilla


vilkaisemassa "pomon" työpaikalle päin.


Täälä me sitten metsssä hortoiltiin tuntikausia. "Pomo" tuijotteli ympäriinsä ja etsi jotain. Se jotain ei kuulemma ollut se ihmisen kakka, jonka minä löysin. Tämä tehtiin minulle selväksi hyvin suurin kirjaimin. "Pomo" kuulemma etsi suppilovahveroita. Ei se löytänyt hakemiaan. Minä löysin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti