maanantai 7. lokakuuta 2013

Työmaanantai

Siis "pomolle" työ, ei minulle. Mutta ruokatuntilenkille pääsin sitten kauniissa ilmassa. 



Menomatkalla piti heinää tankata, kun vatsa tarvitsi pientä tyhjennystä. "Pomo" antoi minun rauhassa syödä, koska tiesi, etten kovin paljon tarvitse, kun jo oksettaa. Oksensin sitten ne heinät liman kanssa ja kait siinä samalla se paha olokin poistui.


Kotikallioille mentiin, jotta voisin juoksennella. Juoksentelu kuitenkin loppui lyhyeen, kun kuulin räjäytyksestä varoittavan vihellyksen. En minä sitä räjäytystä kuullut, mutta sehän se vasta onkin epäilyttävää. 



Ehdittiin kuitenkin ottaa muutamia ruskapuukuvia. Se alkaa taas se vuodenaika, kun "pomo" intoilee noista puiden lehdistä, väreistä sun muusta. Se tuntuu keksivän joka hetkelle jonkin erityisen ihanan jutun.


Illalla sitten mentiin uudestaan eilisille kallioille. Nyt oli kamerakin mukana, mutta oltiin vähän myöhemmässä, kun "pomo" kävi  uimahallilla ja kaupassa ennen kuin tuli ulkoiluttamaan minua.


Mutta olihan siellä jotain taivasvärejä kuitenkin.


Itseasiassa aika hienoja värejä :)

2 kommenttia:

  1. No huhhuh, onpa ollut värikäs taivas! Neljäs kuva ylhäältä on vähän samanlainen kuin me nähtiin Ylihärmässä. Siellä muuten taivas on paljon matalammalla kuin täällä etelässä. Kun ei oikeastaan ollut horisonttia lainkaan "laakeilla aakeilla". Omituinen siellä tuli kävellessä.
    Hyvä juttu, että Pomo on taas kunnossa ja sinäkin Mûmak sait vatsasi puhdistettua heinän avulla. Pitäkää kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista. Tiedä siitä kivasta, kun aina pitää poseerata ;) Jännä, että Pohjanmaalla on matalampi taivas. Pitäis siellä joskus käydä asia tarkastamassa.

      Poista