lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lauantaimietteitä

Ei kyllä mitenkään hirveästi ole tämä blogin tuunaaminen edistynyt. Aikavyöhykkeen "pomo" onnistui sentään vaihtamaan. Löysi sellaisesta ällistyttävästä paikasta kuin 'asetukset' sen linkin. Mutta muu odottaa näköjään aikaa parempaa.

 Kovin aikaisin ei aamulenkillekään lähdetty, vaikka "pomo" taas heräsi ennen kuutta. Se ei kesäisin paljon nuku. Väittää olevansa jotain karhujen sukua ja tarvitsevansa vain talvisin unta. Väsynyt ja uupunut se on kyllä ympäri vuoden.

Ihan entiseen tapaan minun pitäisi poseerata kaikissa mahdollisissa paikoissa. Nyt kyseessä oli nuo kukkivat kuismat, joita ei sitten oikeastaan ollenkaan näy kuvassa. Sen sijaan kasvimaalla näkyi ihan mitä vain. (mistähän tänne niitä hymiöitä saa?)

Eikös olekin rehevää! Käytiin vilkaisemassa, mitä siellä on ehtinyt tapahtua reilun kuukauden aikana. Voisin sanoa, että paljon. Hyvin siellä jotkin viljellytkin kasvit voivat, vaikka enimmäkseen oli vain rikkaruohoja. Jonain päivänä varmaan käydään toimeen sielläkin.

2 kommenttia:

  1. Hei Mûmak ja kiitos blogin osoitteesta! Onpas teillä ollut upea reissu. Vähänkö tässä tuppaa pistämään kateeksi.. meillä on heinäkuu mennyt ihan persposkilleen, yhtä stressiä ja hermoilua, etupäässä Palvelijattaren tonttikauppojen vuoksi. No, asia on nyt saatu hoidetuksi kunnialla ja pykälien mukaan, mutta vääntöä se edellytti.
    Minä en ole saanut uutta blogia, Palvelijatar odottelee vuodatuksen heräämistä henkiin. Tässä välillä meni alle puoli vuotta vanha läppärikin korjauskuntoon ja sen jälkeen kännykkä. Kohta lakkaa varmaan palveluskuntakin toimimasta.

    Mukavaa heinäkuuta teille kaikille. Me yritetään uskoa parempaan elokuuhun.
    T: Párek

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, matka oli mukava. Ilmeisesti tonttikaupat aiheuttavat aina jotain ongelmia. Onneksi olette jo selvillä vesillä. Toivotaan, että vuodatus rupeaa pian taas pelittämään. Olisi kiva kuulla uutisia sinustakin.

      Poista