keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Matkailua, kasvimaata ja kotielämää


"Pomo" ja Herkkutasku kävivät reissussa ilman minua. Jossain  Porvoossa kuulemma. Ilmeisesti siellä ainakin oli ruokaa tarjolla enemmän kuin tarpeeksi. Minä sain tietenkin ruokaa vasta joskus myöhään iltapäivällä. Lenkit kyllä tuli hoidettua. Herkkutasku vei minut aamulenkille heti herättyään.


Minäkin sain ruokaa siinä vaiheessa, kun mentiin kasvimaalle. Sain siis, kun otin itse.  Syötyäni menin nukkumaan, sillä päivä oli kuuma.
Herkkutasku sen sijaan jaksoi kitkeä ahkerasti. Kyllä "pomokin" kitki vaikka sillä meni taas paljon aikaa kuvien kanssa, mutta kyllähän me Herkkutaskun kanssa kahdestaan tehtiin suurin osa töistä.
Yhdessä mentiin sitten rankan työrupeaman jälkeen kotiin ja ruvettiin nukkumaan.

 
Herkkutasku kävi kaupassa ja toi taas omituisen ruokajutun. Tämä oli kala, taimen, tuore.


Illalla tuli vielä Enni leikkimään minun kanssa.  Ei tämä loppujen lopuksi ollut yhtään hassumpi päivä.

2 kommenttia:

  1. Wautsi Mûmak, sullahan on siellä ollut ihan kurmetta, rapuja jA kaloja. Tuollainen Herkkutasku vaikuttaa ihan mukavalta lisältä elämässä ; ) Palvelijatar hymyili, että Porvoon ateriointikuvassa 'Herkkis' ja 'Pomo' ovat ihan toistensa oloiset ja näköiset. Kiva pari. Onkohan Pomo käynyt kokeilemassa Vuodatusta? Me päästiin teksteihin, mutta kuvat ovat edelleen kateissa.

    VastaaPoista
  2. Juu-u, omituiseksi on ruokatarjoilu muuttunut tässä huushollissa. Herkkis on kiva. "Pomo" jaksaa ihmetellä sitä, että koko ajan kuulee tuosta samannäköisyydestä ja -oloisuudesta. "Pomo" kun on omasta mielestään ihan ainutkertainen ;-P
    Ei ole vuodatusta katsottu. Täytyy käydä vilaisemassa, vaikkei me sinne enää mennä. Toivottavasti te tulette.

    VastaaPoista