sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Sateinen, sumuinen sunnuntai

Onko tämä teistäkin ollut vähän omituinen kesä? Minusta tuntuu, ettei ole hirveästi ollut sellaisia päiviä, että olisi voinut loikoilla nurmikolla puun varjossa tai viettää aikaa parvekkeella. Viileää sanoisin on ollut ja sateista.



Onhan niitä aurinkoisiakin hetkiä ollut, mutta aika lyhyiksi ne ovat jääneet. Uskon kuitenkin, että vielä pääsen sinne puun allekin lojuskelemaan "pomon" kanssa. Tänä aamuna "pomo" oli vähän huono heräämään. Oli taas valvonut illalla pitkään ja yölläkin lueskellut. Onneksi Herkkutasku oli reippaampi ja vei minut aamulenkille ennen sateita.
Täytyy myöntää, että aikalailla nukkuen meni minultakin iso osa päivää. "Pomo" ja Herkkutasku naureskelivat, että minä sitä osaan rentoutua, kun nukuin selälläni jalat alustalle leviten. Käännyin siitä kyljelleni vaikka minusta ihmiset voisivat hyvin ottaa minusta mallia stressittömän elämän suhteen. "Pomokin" taas touhusi kaikkea tiskausta ja muuta turhaa. Ja kun ei muuta stressin aihetta keksinyt, meni ostamaan purkkeja ja keitti mansikkahilloa. Kuka sitä haluaa? Toinen juttu on se Herkkutaskun paahtopaisti. Sen eteen kannarttaakin touhuta.

Iltapäivällä sitten lepäilin oikein peiton alla, kun Enni tuli leikkimään kanssani.
Ennin kanssa on kyllä kiva leikkiä, vaikka välillä meillä on vähän erilaiset mielenkiinnon kohteet.

Välillä Enni komentelee minua ihan liikaakin, mutta minä siedän sen, sillä Enni on niin iloinen, että kaikki tulevat hyväntuulisiksi.

Tuollaisia hymyileviä kasvoja tähän taloon kaivataankin.
Vaikka taivas näytti harmaalta ja sateiselta, mentiin iltalenkille.

Enni otti varuilta sateenvarjon mukaan, mutta lenkin aikana ei satanut, joten sateenvarjo jouti muihin puuhiin. Ja kun Enni halusi kiipeilemään, sai "pomo" ruveta sateenvarjon kantajaksi. Enni halusi kiipeillä korkeilla kallioilla. "Pomoa" vähän pelotti, mutta eihän Enni toki kaatunut.

Ilta vierähti mukavasti välillä lepäillen ja välillä riehuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti