lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lankalauantai

taidettiin muuten unohtaa kiirastorstai...

Tänäänkin kaunis aurinkoinen päivä. Ei siellä hirveän lämmin ole, mutta mukavaa. Jos saadaan tuo "pomo" kuosiin, ruvetaan lenkkeilemään tuntikausia. Nyt se ravaa kuntosalilla, eikä kykene sitten muuhun. On me kyllä portaat ruvettu liikkumaan kävellen. Ilmeisesti "pomo" epäilee olevansa allerginen hissille. Mutta syöhän se allergialääkkeitä. Luulisi niiden tehoavan. Haluaakohan se kiusata rapun koiria. Hirveä haukkumyrsky me saadaan aina, kun mennään yhden koiraporukan oven ohi. Jos ne tietäis, että minä siellä liikun, ne olisi myytyjä. Ne on nimittäin tyttöjä. Varmaan ne karjuukin pettymystään.





4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hienoa pääsiäisen jatkoa sinne korkeanpaikan leirille. Palvelijatar ihastelee jälleen hienoja kuvia, joita sinusta Mûmak saa kaikissa tilanteissa ja valaistuksissa. Minä kuulemma näytän kevään kirkkaassa valossa lähinnä mustamakkaralta. . .(mikä vaarmaan tarkoittaa 'herkulta').

    VastaaPoista
  3. Tuplapostaus, kun saimme virheilmoituksen ensimmäisestä ja ryntäsimme oitis väkertämään uuden. Ei toi meidän vika ollu... Sorry!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se haittaa Parék. Mukava, kun on kommentteja. Kiitos toivotuksista. "Pomo" aina ihailee sinun ilmeikkäitä kasvokuviasi ja valittaa, että minä olen niin ilmeetön kuvissa. Onko ne nuo ihmiset ikinä tyytyväisiä.

      Poista