maanantai 12. elokuuta 2013

Nyt taas väsyttää

Aamusta "pomo" kävi ensin juoksemassa ja sitten minun kanssa lenkillä. Sen jälkeen satoikin taas kaatamalla. Päivällä "pomo" tuhlasi omat ja muiden rahat uusiin juoksulenkkareihin. Niitä kuulemma kokeillaan vasta keskiviikkona. Huomenna me huvitetaan pikkuväkeä.


Lenkit hoidettiin tietenkin - ja onnistuneesti sateiden välissä. Palstalla käytiin vain hakemassa jotain lehtiä. "Pomo" kokeilee etikkasäilöntää. Säilöttävää riittää. Voipi olla, että menee enempi kasvisruokaan tulevaisuus. Eurot ovat kadonneet johonkin, eikä näytä olevan tulossa mitään isoja voittoja. Tili tulee, mutta se on jo käytetty. Mutta ei hätää. minulla on avaamaton ruokasäkki ja "pomon" keskikeholle paasto tekee hyvää.


Rentun ruusut ovat muisto vain, mutta palsta tuottaa silmäniloakin. Hyvä juttu tuo kasvimaa!


Ja iltataivasta koristi sateenkaarikin, joten elämä hymyilee :) Hymyillään mekin :)

2 kommenttia:

  1. Meilläkin oli eilen illalla upea sateenkaari. Tänään ehdittiin juuri kotiin ennen ukkosta. Se pitikin kymmenisen minuuttia hirveää meteliä. Piti vähän haukkua sille, mutta ei se ukkonen siitä välittänyt.
    Me ymmärretään hyvin, että aikaisemmat kommenttimme ovat täältä näköjään kadonneet bittitaivaisiin. Kuka nyt niitä viitsisi lueskella! ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en uskalla ukkosta haukkua. Pelkään ja vapisen.
      Ei ollut roskapostissakaan kommentteja. Ne on varmaan niin mielenkiintoisia, että joku roisto varastaa ne itselleen. Kiva kuitenkin, kun jaksatte aina yrittää uudestaan.

      Poista