perjantai 23. elokuuta 2013

Postissa

Raikas aamu, kaunis auringonpaiste.


Heinä oli kylmää ja kasteista, erittäin maukasta.


"Pomo" on sitkeästi kävellyt työmatkansa ja väittää sen olevan mukavaa. Katsotaanhan, miten suu pannaan, kun  tulee syksy ja räntäsateet. Vieläköhän silloin on "ihanaa" kävellä aamuisin.


Kun "pomo" sitten kotiutui lähdettiin kävelylle kohti postia. Alunperin suunnitelmissa oli juoksua, mutta kun postissa odotti paketti mentiinkin sitä hakemaan. Käveltiin kaikessa rauhassa, poikettiin uusille poluille, nautiskeltiin kauniista säästä.

 

Melko uuden asuinalueen läpi mentiin ihan vain nähdäksemme, mitä siellä on. Vähän jännitti, saako postiin mennä, mutta ei siellä onneksi ollut koirakieltoa, joten paketti saatiin. Minä ilahdutin ohikulkijoita piehtaroimalla nurmikolla. Se hymyilytti kaikkia ja jotkut oikein pysähtyivät katsomaan. Ihmisiä on niin helppo ilahduttaa.


Kotiin tultiin tuttua rantatietä. Pohjois-Karjalasta peräisin oleva "pomo" ei ilmeisesti ikinä lakkaa hämmästelemästä lehtojen rehevyyttä.


Urheilukentällä oli koulun ykkösten sisäänajo käynnissä. Aika rauhalliselta näytti. 
Ilta vietettiin kotoillen. Oli auringonlaskukin, mutta kun niitä on aina täällä, ei tänään laitettu kuvia. Katsokaa jonkun muun päivän kohdalta. Aika samannäköisiä ne aina on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti