sunnuntai 11. elokuuta 2013

Sitä samaa päivästä toiseen

Heti aamusta tietenkin "pistäytymään" palstalle. Nyt kyllä selvittiin parilla tunnilla, kun "pomolla" oli varattuna pyykkitupa. Meillä ei ole kotona pesukonetta, joten pyykkitupavuoroista pidetään kiinni.


On se "pomo" jotain saanut kitkettyäkin. Mutta vielä on rikkaruohoja. Ja lisäähän kasvaa koko ajan eli ei ole tulevaisuudessakaan vapaa-ajan ongelmia,


Jättikurpitsa onneksi peittää puolet palstasta ja tekee lehtien lisäksi niitä jättikurpitsoitakin.


Ja taustalla auringonkukat ja härkäpavut taistelevat voitollisesti rikkaruohojen kanssa.


Juuri kun kotiuduttiin, alkoi rankkasade. "Pomo" pilkkasi minua, kun sadetta pelkäsin. Pisarat saivat aikaan melkoisen rummutuksen osuessaan ikkunoihin. Koko illan Suvilahdesta kaikunut jytinä ei tuntunut miltään pisarasoolojen jälkeen.


Iltapuolella pikkutyyppi tuli meille. Epäilin, että jään tappiolle vaikka kuinka protestoisin,.


Ja niinhän siinä kävi. Pikkutyyppi konttasi paikalle ja vei Karhumuorin  minulta. Milloin noille ihmisille opetetaan, että "toisen kädestä ei saa ottaa"?


Siellä se sitten tuuletteli tyytyväisenä voitostaan.


Mutta eihän sille voi olla äkeä, kun se rupeaa sovintoa hieromaan.


Mentiin yhdessä päikkäreille.

Kun pikkutyyppi meni kotiinsa, minä vein taas "pomon" juoksemaan. Kovasti se reppana yrittää kuntoansa kasvattaa vaikka tuhoaa sitten kaiken syömällä itsensä ähkyyn joka ilta. Nytkin valittaa, että on huono olo, kun on syönyt liikaa.


Ilta loppui tietenkin auringonlaskuun ja hanhiparviin. Aurinko on taas lähenemässä pylvästä, joten ei ihme, jos hanhetkin valmistautvat muuttomatkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti