sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Harmaata ilmaa, valkoista lunta


"Pomo" heräsi kolmelta ja tuli uudestaan nukkumaan kuudelta, joten oikeasti herättiin vasta kymmeneltä. Käytiin aamulenkillä ja kun palattiin "pomo" alkoi juoda aamukahviansa ja minä rentouduin lunnin kanssa.


Päivälenkillä käytiin viemässä Ennille uudet ratsastushanskat ja tehtiin sitten vähän pitempi lenkki, kun oli niin kaunis ilma. Tai tiedä, oliko se kaunis. Kovin oli harmaata kaikkialla, mutta ei satanut ja oli aika lämmin. "Pomolla" oli vaihteeksi liikaa päällä eli sille tuli kuuma.. Ei se oikein ikinä osaa pukeutua oikein.



 Minä sen sijaan osaan ottaa ilon irti säässä kuin säässä. Ihanan paljon pehmeää lunta olikin tänne tullut meidän poissaollessa.


Entäs kaikki ne hienot tuoksut! Oli niitä ilmassakin, mutta maassa eniten. Kuultiin, että muutkin poikakoirat käyvät nyt kierroksilla. Hyvänhajuisia narttuja on maailma täynnä.


Harmaa oli kyllä taivas


ja tiet loskaisia, mutta meillä oli silti hieno päivä. "Pomo" kävi yksin avannossa vaikka meinasi ensin ottaa minut mukaan. Käytiin sitten lenkillä erikseen.
Enni oli kuulemma pyllähtänyt alas ponin selästä, mutta noussut sitten reippaasti takaisin. Niinhän sitä on tehtävä

2 kommenttia:

  1. Hepoisen selästä muksahtelu taitaa kulkea teillä suvussa. Ennissä on oikeaa asennetta, ylös vain ja menoksi. Reipas tyttö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo naisväki näköjään harrastaa sitäkin.

      Poista