tiistai 9. lokakuuta 2012

Liikkeellä luonnossa

Taas kerran "pomo" heräsi hirveän aikaisin. Nyt aamulenkkikin tehtiin aikaisin, sillä "pomo" meni hammaslääkäriin ekana potilaana. Tuli takaisin tyytyväisenä. Ei kuulemma porattu, eikä ollut reikiä. laskun se kuitenkin oli saanut.


Kun "pomo" palasi lähdettiin taas metsälenkille. Liikenneympyrän edistyminen piää aina muistaa tarkistaa.


Sää oli kuiva, kaunis ja aurinkoinen lenkin ajan. Sisälle kun päästiin, satoi koko ajan. Mutta päivälenkki siis hienossa ilmassa.


"Pomoa" vain sai koko ajan odottaa, kun se tuijotteli maahan ja laahusti hitaasti.


Lisäksi "pomo" oli maiseman edessä kameroineen.


Kallioilla oli vieläkin enemmän aikaa seisoskella, kun "pomo" on nykyisin niin varovainen märkien kallioiden kanssa.


 Minulle ei kalliot tuota ongelmia


oli ne miten märkiä tahansa.


Minä voin vaikka juosta pitkin kallioita.


Välillä sain vapaanakin juosta.


Hyvä tuuri oli noiden vapaiden suhteen. Liikkeellä oli nimittäin muitakin koiria ja ihmisiä, mutta ei koskaan silloin, kun olin irti. Nähtiin yksi maastopyöräilijäkin. Sitä olisin mieluusti käynyt lähempääkin katsomassa.


Mukava se oli yksinkin olla vapaana.


Eikä tuo narussaoleminenkaan niin hirveää ollut.


Sammalikoissa ja varpujen keskellä "pomo" jaksoi kykkiä.


Siellä "pomo" keräili kakkapussiin tällaisia limanuljaskoita. Väitti niiden olevan herkullisia. Sanoi myös, että tämä on kunnon metsästystä, kun on pieni alue ja paljon suppistajia. "Pomo" söikin saaliinsa ja on ainakin toistaiseksi hengissä. Tosin en tiedä, onko ihan järjissään. Käveltiin nimittäin illalla sateessa pikavauhtia tunnin verran vaikka "pomon" jalat oli ennestäänkin jumpasta kipeät.

Illalla pestiin hampaani pitkästä aikaa. "Pomo" totesi, että selvästi dentastixien syönti kannattaa, sillä hampaani ovat aika puhtaat, eikä henkikään haise niin tappavalle kuin yleensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti