maanantai 1. lokakuuta 2012

Totuttelua eläkepäiviin

"Pomo" yritti teeskennellä nukkuvaa aamulla, mutta olihan se lopulta noustava. Kahvit joi rauhassa ennenkuin lähdettiin lenkille.


Meidän vieras on mukava vaikka näyttää, että kovasti minua äkseeraisi.  Mutta ei se pidä paikkaansa. Kuvatkin voivat valehdella.Mukavalla retkellä oltiin. Kauniita värejä ihmiset ihailivat. Minä söin vihreää heinää kuin viimeistä päivää. Talvella tätä herkkua ei ole olemassa. Niinpä nyt on käytettävä hyväksi kaikki tilaisuudet.


Vanhalla hyppyrimäellä käytiin siis aamulenkillä. Päivälenkillä tyydyttiin ihan vain leikkikentän kiertämiseen eli tähän peruspikalenkkiin, mikä tehdään, kun on kiire. Alkaa vähitellen näillä kotinurkillakin näyttää syksyiseltä, kun lehdet lentelevät ympäriinsä, mutta vielä on vihreitä nurmikoitakin.


Skeittipaikkaa taas rakennettiin vaikka minusta se näyttää jo aika valmiilta.
Koristeomenapuu oli tiputtanut omenoitansa maahan.


 Yritin piilotella niitä, mutta kyllä se oli mahdoton urakka. Ihan liikaa pieniä palleroita! "Pomo" kävi kaupoilla ja leffassa Hilkan kanssa ja iltalenkillä satoi, joten ei enempää kuvia.

3 kommenttia:

  1. Miten upeat syyskuvat!!
    Siniliini

    VastaaPoista
  2. Oi, siellä on jo upeita syysvärejä! Täälläpäin tuntuu, että puut ovat monet jo lehtensä tiputtaneet, sellaisina ruskeina. Vain muutama puu, jossa on keltaista ja sitten naapurin pihalla punainen vaahtera, jota vahtaan tarkkaan, että saan kerättyä ne tippuneet värilliset lehdet talteen. ;)

    Reipasta syksyä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynnistä Siniliini ja Minz. On täällä paikoittain hyvinkin värikästä, mutta paikoittain lähinnä vihreää.

    VastaaPoista