sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sunnuntairauhaa

Aika pitkään taas aamulla nukuttiin, mutta vielä aamulenkin jälkeenkin nukutti minua ja Herkkistä. "Pomo" nyt aina jaksaa teeskennellä aktiivista ja nytkin päätti, että mennään. Jawan luo käveltiin. Herkkis tutkaili yhtä kirjahyllyä, mutta minä ihmettelin Jawalle, että miksi parvekkeella on polkupyörä.


Jawa katsoi, että on niitä pyöriä ulkonakin, joten miksei joku parvekkeellakin. Jätettiin pyörät sun muut ja lähdettiin ulos. Rinta rinnan edettiin siirtolapuutarhan ympäri pieniä taloja katsoen ja portinpieliä merkkaillen. Jawa jäi kotiinsa ja me mentiin omaamme. Meidän skeittipaikka lienee valmis. Ainakin se on kovassa käytössä ja hienonnäköinen. Herkkiskin meni kotiinsa ja "pomo" ponintalutukseen.


Kun ponitunti oli ohi, mentiin taas lenkille. Ilta-aurinko paistoi kirkkaasti. Päivähän oli kaikinpuolin tosi hieno, joskin tuulinen. Kallioilta löytyi kaikenlaista mielenkiintoista tuoksua ja vettä juotavaksi. Vähän piti tarkistaa, mitä mieltä "pomo" on. Onneksi "pomo" on aika suopea näille kuravesilätäköiden maisteluille. Se ajattelee, että kuraveden juominen estää mahatauteja. Voi olla joidenkin mielestä outo mielipide, mutta minulle sopii :) Kallioilla liikkuminenhan on minulla geeneisssä, mutta huomioikaa takajalkojen hienostunut asento. Siihen pystyy vain ammattilainen.


Ihan kaikessa "pomo" ei ole minun kanssani samalla aaltopituudella. Esim. tämä posken parfymointi ei herättänyt innostusta, vaikka minusta haju oli hieno.


Onneksi kallioilta kuvattiin auringonlaskua


koska kotiparvekkeelle ehdittiin liian myöhään. Aurinko oli jo laskenut pilvien taa.

2 kommenttia:

  1. Me meinataan Palvelijattaren kanssa ilmoittaa sinut Mûmak Tanssii tähtien kanssa -kisaan. On sulla niin hienot askellukset ja nilkan ojennukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs olisikin hienoa. "Pomo" sitä ohjelmaa jaksaa aina tuijottaa. Yllättyisi varmaan ;)

      Poista