maanantai 3. syyskuuta 2012

Aurinkoa ja ukkosia

Maanantai, joten "pomo" heräsi ajoissa, meni töihin ajoissa ja yllättäin tuli kotiin ajoissa. Osa-aikaeläke kuulemma tarkoittaa myös sitä, että päivät ovat lähes aina vain sen normaalin työajan mittaisia. Ei ylitöitä.
Tehtiin kunnon lenkki aurinkoisessa metsässä. Ei ollut kuulemma kuvausten kannalta hyvä, että olin aina selin. Auringonvaloa ja varjojahan "pomo" kuvasi, joten sama kait, näkyykö minusta nenä vai pylly.
Kotona sain lampaanluun. jonka Herkkutasku jätti jääkaappiin minua varten. "Pomo" ei uskaltanut olla antamatta sitä minulle, kun oli tullut luvanneeksi.

Lampaan luu oli aika hyvää.
Sain siitä yhden näppärän kokoisen palan irti. "Pomo" kaivoi sen pois kurkustani, kun pelkäsi, että tukehdun siihen.


Onneksi luussa riitti edelleen syömistä.

Huono puoli päivässä oli se, että ukkonen iski. Minua pelotti sekä ukkosen äänet, että sade, joka oli tosi äänekäs. "Pomo" tietenkin kuvasi. Onneksi iltaan mennessä ilma rauhoittui.


Siinäpä on nyt taivaskuvia ukkosella ja sen jälkeen.
Mennään nyt vain nukkumaan.

3 kommenttia:

  1. Kyllä sinua hemmotellaan Mûmak! Herkkis näyttää tietävän koirien tarpeet. Se luu oli varmasti maukas. Palvelijatar on aina sormineen kurkussani, kun ahneuksissani hotkin jotakin isompaa palaa kurkkuuni. Joskus epäilen josko Se ollenkaan on mikään kasvissyöjä, kun niin innolla on onkimassa kurkustani herkkupaloja...

    VastaaPoista
  2. Niin nuo ihanat taivaat! Vielä piti kertomani, että Palvelijatar ei ikinä väsy niitä ihailemasta. Onkohan se jatkuvasti pilvessä???

    VastaaPoista
  3. Luu oli uskomattoman ihanan makuinen. Herkkiksellä on hyvä maku ruokien suhteen.

    Meillä noita taivaita ensin tuijotellaan, sitten kuvataan ja sitten vielä kuvia tiiraillaan. Että kukahan tässä on outo?

    VastaaPoista