tiistai 25. syyskuuta 2012

Tiukka tiistai

Hirveän aikaisin "pomo" taas heräsi ja lähti töihin. Siinä ei mitään kuvia otettu, kun ihan pimeää on. "Pomolla" on töissä huoneenvaihto eli sen pitäisi pakata ja poistaa. Se ei mitenkään tykkää asiasta, mutta toki sen pakon edessä tekee.
Hämärää oli silloinkin, kun se palasi töistä. Kello ei ollut mitenkään hirveän paljon, mutta paksussa pilvessä oli taivas.  Pitihän niitä pilviä käydä katsomassa

ja tietenkin kuvaamassa. Kummasti nuo horisontit ovat vinossa, Onkohan maailma kallellaan? Kaupunki näyttää kuitenkin olevan ihan entisensä. Hassua, miten se näyttääkin ihan satukaupungilta tästä vinkkelistä.


Iltalenkillä mentiin skeittipuistotyömaan ohi. Kyllä ne rakentajat ovat jotain vapaaehtoisia asianharrastajia, kun yömyöhällä tekevät töitä. Hieno siitä näyttää tulevan, (Minä olen kuvassa vähän sekava, kun "pomo" halusi kuvata ilman salamaa enkä minä pysynyt paikallani.)

3 kommenttia:

  1. Kyllä me Palvelijattaren kanssa nostetaan Pomolle hattua, kun pystyy kuvaamaan ilman kameraakin!! Se pitäisi Palvelijattarenkin opetella, kun aina manailee kamojen paljoutta lenkeillä (avaimet, kamera, kännykkä, kakkapussit ja nenäliinoja, joskus minulle muutama naksukin. Kaikki taskuissa, kun Se ei tykkää laukuista eikä repuista).

    VastaaPoista
  2. Aha, se tarkoittikin ilman salamaa. Palvelijatar manailee aina, kun on unohtanut kytkeä salaman pois päältä. Minä inhoan salamaa ja olenkin oppinut sulkemaan silmäni, kun joudun laukaisulinjalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Pomo" sekoilee kaikintavoin. Onneksi se ilmeisesti kohta pääsee kotiin pitemmäksi aikaa. Jos se siitä vaikka vähän selvenisi.

      Poista