sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sujuva sunnuntai

Se sitten satoi koko päivän, välillä enemmän ja välillä vielä enemmän. Yöllä oli ukkostakin ja se oli kamalaa, mutta päivä meni sitten ihan mukavasti. lenkit ja ruokailut hoidettiin, mutta muuten elämä oli ihan tällaista.

 

Olihan siinä välillä jotain leikin yritystäkin. mutta kyllä se ihan yritykseksi jäi. "Pomo" yritti innostaa, että pure!, pure! mutta, kun ei jaksa niin ei jaksa. Ei siinä kannustukset paljon paina.

Sitkeästi "pomo" kyllä jaksoi. Mietin, että onkohan se taas lukenut jotain "asiantuntija-artikkeleita" ja kuvittelee, että koiran kanssa pitäisi leikkiä. Uni alkoi siinä miettiessä väkisin painaa silmiä.

"Pomo" kävi ostamassa Ikeasta muovilaatikoita ja pakkasi niihin lankansa. Järjettömästi sillä on noita lankoja. Neuloohan se koko ajan, mutta tuntuu, että enemmän kuitenkin ostelee lankoja. Minusta ei kyllä pitäis ostaa yhtään lisää ennenkuin laatikoihin sopii. Ne on aika ylitäynnä jo nyt. Tuolla ylhäällä on vielä yksi laatikko, joka ei mahtunut kuvaan. Minä kyllä protestoin, jos tänne kannetaan lisää noita keriä.


Iltalenkillä sade oli tihkua, joten annoin "pomolle" luvan mennä kauppaan. Osti itselleen kaikkea hyvää. Onneksi Herkkis jätti mullekin jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti