tiistai 18. syyskuuta 2012

Tie pohjoiseen

Aamulla oli tosi hienoja värejä, kaunis auringonlasku, hieno sää, mutta "pomolla" oli valokuvaähky, eikä se ottanut kameraa aamulenkille mukaan. Tällaista ei, kuulkaa, kovin usein satu. Eikä sitä edes harmittanut. Tai niin se ainakin väitti.


Ei se sitten kuitenkaan malttanut olla ottamatta yhtä kuvaa työmatkalla. Mutta otti vain yhden kuvan. Oli varmaan masentunut. Onneksi se kävi leffassa (Tie pohjoiseen, Loiri ja Edelmann) ja piristyi sen verran, että otti iltalenkille kameran mukaan.

 

Ihan pikainen peruslenkki tehtiin ja ihmeteltiin, miten pimeää on jo iltaisin, jos taivas on pilvessä. Kokeiltiin  tietenkin erilaisia kuvauskulmia ja poseerauksia. "Pomo" oli tyytyväinen taitoihinsa, joten laitetaan pari muutakin kuvaa tähän lopuksi. Ei ne "pomon" otokset aina niin onnistuneita ole.

1 kommentti:

  1. Palvelijatar on nykyisin sitä mieltä, ettei huonoja kuvia ole olemassakaan. Jokainen Sen ottama kuva on 'tarkoituksella' juuri sellainen kuin on, joko kokeilu tai puhdasta taidetta. Arvaat varmaan, Mûmak, miksi Se on tuon selityksen joutunut keksimään ; ) ; )
    Sulla on upeat poseeraukset!

    VastaaPoista