perjantai 28. syyskuuta 2012

Perinteetön perjantai

"Pomo" on tässä viime päivät kantanut kassikaupalla mitä ihmeellisimpiä juttuja kotiin. Se joutuu vaihtamaan työhuonetta ja päättikin tuoda kaiken ylimääräisen rekvisiitan, kuten norsut, vaa'at, astiat, kortit jne. siis kaiken sen, mikä sen mielestä tekee työhuoneesta kodikkaan, pois töistä. Sanoi, ettei siinä kolossa ole mitään syytä leikkiä kodikasta. Ja että muutenkin tämä töissäviihtyminen on pyllystä. Niinpä meillä on nyt kaapit täynnä roinaa, kun tarkoitus olisi vähentää entisetkin pois. Onpahan "pomolla" taas puuhastelua, kun miettii, mitä tekee kaikelle tarpeettomalle, jota ei raski heittää pois. Onneksi ei ole minun ongelma.

Liekö minun onneni se, että "pomolla" alkoi tänään neljän viikon eläkejakso. Se on osa-aikaeläkkeellä eli on aina neljä viikkoa töissä koko päivän ja sitten neljä viikkoa poissa töistä. nyt on edessä ensimmäinen neljän viikon vapaa.
Oletan, että lenkkini pitenevät ja elinpiirini laajenee.

Pääsen ehkä muuallekin kuin parvekkeelle pilvisiä taivaita tuijottelemaan.
Ihan ok taivaitahan nämä tämänpäiväisetkin ovat.

Meillä oli illalla vieraita ja "pomo" menee viikonlopuksi johonkin, joten taitaa taas tulla taukoa näiden taivaiden kanssa hetki.

2 kommenttia:

  1. Tuo 4vk/4vk onkin loistava tapa olla osiksella. Hetikö se Pomo johonkin karkaa ilman sinua? Oikein hienoa viikonloppua ja osa-aikaistelua teille kummallekin!

    VastaaPoista