perjantai 14. syyskuuta 2012

Syysmyrskytkö ovat saapuneet?

Me ollaan väsyneitä ja minua tuo pauhaava tuuli hermostuttaa, joten ei paljon nyt lörpötellä. Kuvia kyllä tulee, kun pitihän sitä uutta kokeilla. Aamulenkillä hämärässä ei paljon mitään kuvattavaa ollut. Minä käyttäydyin kyllä ihan normaalisti kuvauksista välittämättä.

Kiirettähän se piti, kun aikaa oli vähän ja paljon tehtävää. Jotain pientä nähtävääkin oli.  Taivaalla oli kauniita pilviä taas.

 

Nouseva aurinko värjäsi koetilan rakennukset kauniisti ja muutti koko ajan maiseman sävyjä.


Pitkästä aikaa gorillastakin kuva.

Työpäivän jälkeen "pomo" oli aivan loppuun uupunut. Totesi, että oli fiksua hommata osa-aikaisuus, koska nykyisin perjantaifiilis on lähinnä loppuunpalanut, vaikka se ennen oli innostunut. "Pomo" on siitä outo, että kun se on väsynyt, sen pitää päästä ulos lenkille. Käsittääkseni normaalit ihmiset lösähtävät sohvalle, kun ovat väsyneitä. Minullahan ei ole mitään lenkkeilyä vastaan. Ilma oli raikkaan tuulinen.
Ketään ei kyllä näkynyt missään. Suunnattiin rantaa kohti kasvipalstojen ohi. Ja rantaan päästiin. Tuuli puhalsi reippaasti. Taivaalle kerääntyi aina vain tummempia pilviä. Ja kohta alkoi sataa ihan oikeasti. Lopetettiin kuvaaminen ja tultiin kotiin.

2 kommenttia:

  1. Kuvat kaikki hienoja ja värit upeita. Edellinenkin kamera toimitti hyviä kuvia. Hyvä kuvaaja saa loistavia kuvia vaikka tikkuaskilla. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata kehua liikaa tuota "pomoa". Rupeaa vielä kuvittelemaan jotain itsestään.

      Poista